Kakkerlakken in uw woning?

Als u een enkele kakkerlak in uw woning heeft is dat niet altijd direct reden voor paniek. Wanneer het er binnen korte tijd steeds meer worden is het een ander verhaal. Kakkerlakken zorgen niet alleen voor de figuurlijke kriebels, maar ook verspreiden ze een nare geur, bacteriën, schimmels en ziektekiemen. Bovendien verspreiden ze zich zeer gemakkelijk. Het kan ook zijn dat u allergisch bent voor de stoffen die vrijkomen van de resten van deze diertjes.

Hoe moet u kakkerlakken bestrijden?

Bovenstaand verhaal geeft genoeg redenen om kakkerlakken te willen bestrijden. Als u last heeft van een enkele kakkerlak kunt u dit zelf proberen natuurlijk. Als er een hele plaag kakkerlakken is kunt u dit echter beter overlaten aan de professional.  Door uw huis overhoop te halen kan het bestrijden van deze hardnekkige diertjes nog lastiger worden en het gebruik van huis, tuin en keukenmiddelen kan ervoor zorgen dat de beestjes resistent worden.

Schakel dus de specialist in!

Een professionele ongediertebestrijder weet precies waar hij op moet letten en zorgt voor een veilige en efficiënte bestrijding van de beestjes. Bel in Geleen en in de wijde omgeving van Geleen direct 046 - 799 00 49 voor een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan.