0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Geleen?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Geleen

Gaatjes in uw houtwerk?

Heeft u gaatjes ontdekt in een houten meubelstuk of in de balken van uw woning? Dan is de kans groot dat u last heeft van houtworm. Dit kan funest zijn voor houten voorwerpen of draagconstructies in uw woning. De larven zijn klein en zitten vaak diep weggestopt in het hout, waardoor ze vaak niet te zien zijn. De gaatjes die u ziet zijn de uitvliegopeningen van de houtworm kever.

Wat kunt u zelf doen tegen houtworm?

Houtworm bestrijden kunt u natuurlijk zelf proberen. U kunt zelf aan de slag gaan met bestrijdingsmiddelen, maar houd er rekening mee dat dit zeer giftig spul is. U dient altijd een masker en handschoenen te dragen en de stof dient als gevaarlijk afval te worden afgevoerd. Bovendien zijn er vaak speciale tools nodig om ook de diepere lagen te kunnen bereiken. Het invriezen van het hout kan een goed alternatief zijn, maar dit kan natuurlijk niet als het gaat om de balken in uw woning.

Of u schakelt de ongediertebestrijder in

U kunt houtwormbestrijding ook overlaten aan de professional. In Geleen en de wijde omgeving van Geleen zorgt de door ons aangedragen professional ervoor dat u op een snelle en veilige manier verlost wordt van uw houtworm probleem. Wij beschikken over speciale middelen waarmee we effectief te werk kunnen gaan. Is de houtworm toch niet helemaal weg? Dan komen wij natuurlijk kosteloos nogmaals langs!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Geleen en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Geleen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606