085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijding in Geleen?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijding die werkzaam is in Geleen

Gaatjes in uw houtwerk?

Heeft u gaatjes ontdekt in een houten meubelstuk of in de balken van uw woning? Dan is de kans groot dat u last heeft van houtworm. Dit kan funest zijn voor houten voorwerpen of draagconstructies in uw woning. De larven zijn klein en zitten vaak diep weggestopt in het hout, waardoor ze vaak niet te zien zijn. De gaatjes die u ziet zijn de uitvliegopeningen van de houtworm kever.

Wat kunt u zelf doen tegen houtworm?

Houtworm bestrijden kunt u natuurlijk zelf proberen. U kunt zelf aan de slag gaan met bestrijdingsmiddelen, maar houd er rekening mee dat dit zeer giftig spul is. U dient altijd een masker en handschoenen te dragen en de stof dient als gevaarlijk afval te worden afgevoerd. Bovendien zijn er vaak speciale tools nodig om ook de diepere lagen te kunnen bereiken. Het invriezen van het hout kan een goed alternatief zijn, maar dit kan natuurlijk niet als het gaat om de balken in uw woning.

Of u schakelt de ongediertebestrijder in

U kunt houtwormbestrijding ook overlaten aan de professional. In Geleen en de wijde omgeving van Geleen zorgt de door ons aangedragen professional ervoor dat u op een snelle en veilige manier verlost wordt van uw houtworm probleem. Wij beschikken over speciale middelen waarmee we effectief te werk kunnen gaan. Is de houtworm toch niet helemaal weg? Dan komen wij natuurlijk kosteloos nogmaals langs!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijding die werkzaam is in Geleen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606