0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Geleen?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Geleen

Steenmarters in Geleen

In principe komt de steenmarter alleen voor in het wild. Net als de vos is het dier de laatste jaren ook vaker in dorpen en steden terug te vinden. Steenmarters leven op een dieet van kleine knaagdieren, zoals muizen en ratten, maar een kip of konijn vinden ze ook erg lekker. Als u niet uitkijkt, kunnen deze dieren dus ten prooi vallen aan de steenmarter. Mocht u last hebben van een steenmarter, bel daarom direct een specialist. de door ons aangedragen professional is in Geleen de aangewezen ongediertebestrijder. We staan u graag te woord!

De steenmarter verjagen

Steenmarters zijn niet zo eenvoudig te bestrijden. Aangezien de steenmarter een beschermde diersoort is, zijn de mogelijkheden om het dier te vangen of doden zeer beperkt. Volgens de meest recente wetgeving mag de steenmarter eigenlijk alleen worden verjaagd, iets dat zeker niet aan een amateur moet worden overgelaten. de door ons aangedragen professional specialiseert zich gelukkig al enige tijd in het verjagen van steenmarters en in de omgeving van Geleen zijn we u graag van dienst. Het verjagen van een steenmarter vergt nu eenmaal een serieuze, professionele ongediertebestrijder, die precies weet hoe hij moet handelen in de betreffende situatie. Zou u graag meer horen over onze werkwijze? Aarzel dan niet en neem contact op. We staan u altijd graag te woord.

 

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Geleen en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Geleen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606