046 - 799 00 49

Ongediertebestrijder nodig in Geleen?

Muizen voorkomen?

Wat kunt u zelf doen om muizenplagen te voorkomen? Allereerst kunt u letten op openingen in uw pand, zoals ventilatieopeningen en openingen in buitenmuren. Hiermee zorgt u dus dat het moeilijker wordt voor de muizen om uw woning binnen te komen. Daarnaast is het belangrijk dat u zoveel mogelijk voorkomt dat er voedsel voor het grijpen ligt. Heeft dit niet gewerkt? Neem dan in Geleen contact op met onze specialist op het gebied van muizenbestrijding.

Kies voor professionele muizenbestrijding

Muizen kunnen zich heel snel verspreiden. Dus als u denkt dat u last heeft van één of twee muizen, dan moet u daar snel bij zijn, voordat het een hele plaag wordt! Het bestrijden van muizen kunt u in eerste instantie natuurlijk zelf proberen door middel van bijvoorbeeld muizenvallen. Bij een muizenplaag is het echter vaak verstandig om een gediplomeerd ongediertebestrijder in te schakelen.

Muizenplaag is snel verleden tijd

Hoort u getrippel op zolder of tussen de spouwmuur? Muizen laten vaak ook vreemde geurtjes en uitwerpselen na, en vaak op plekken waar u dat niet wenst! Zorg er daarom voor dat het snel verleden tijd is en bel in de regio Geleen De vakman, uw professionele ongediertebestrijder. Muizen bestrijden is vaak ook noodzaak vanwege het verspreiden van ziektekiemen en het ontstaan van onveilige situaties door het knagen aan stroomdraden.

 

Ons werkgebied

Sittard, Heerlen, Maastricht, Geleen, Kerkrade, Roermond, Venlo en omstreken.

Waarom kiest u voor ons?

  • Eerlijk advies
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Gecertificeerde ongediertebestrijders

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Sittard, Heerlen, Maastricht, Geleen, Kerkrade, Roermond, Venlo en omstreken.

Diensten

• Houtworm, boktor
• Ratten, muizen, mollen
• Wespen
• Vliegen, muggen en rioolvliegjes
• Mieren en motten
• Steenmarters

Hoofdvestiging