0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Geleen?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Geleen

Muggen, vliegen en rioolvliegjes

Muggen, vliegen en rioolvliegjes – wie heeft er nooit last van? Zoemend rond de vuilnisbak of de fruitschaal in de woonkamer, kunnen ze voor veel ergernis zorgen. Deze kleine insecten planten zich bovendien zeer snel voort, waardoor het probleem binnen korte tijd kan verergeren. Een goede ongediertebestrijder kan u hier een goede dienst bewijzen. In de regio Geleen is de door ons aangedragen professional al jaren een bekende naam op het gebied van ongediertebestrijding. Helemaal klaar met al die vliegen? Neem contact met ons op!

Rioolvliegjes door rioollekkage

Rioolvliegjes zijn lang niet zo gewoon als fruitvliegjes. Mocht u ze tegenkomen in uw huis neem dan snel contact op met een ongediertebestrijder. Rioolvliegjes duiden namelijk op een onderliggend probleem met uw riolering. Hun aanwezigheid is meestal het gevolg van een lekkage in een rioolpijp, en dat soort problemen moet u niet te lang laten rusten. Een lekkage in het riool is bijzonder onhygiënisch en zorgt bovendien voor een snelle toename in het aantal rioolvliegjes, die zich überhaupt zeer snel voortplanten. Aarzel daarom niet om een ongediertebestrijder te bellen als u dit probleem opmerkt. In de regio Geleen staat de door ons aangedragen professional klaar om u te helpen!

 

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Geleen en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Geleen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606