Last van een rattenplaag?

Als u last heeft van ratten dan wilt u daar zo snel mogelijk vanaf. Niet alleen heeft u last van geluiden en geuren, ook laten ratten knaagschade na. Bovendien zijn ratten erg onhygiënisch, omdat ze allerlei ziekten kunnen verspreiden. Niet een fijn idee dus als u ‘s nachts ratten hoort over de gang hoort lopen terwijl uw baby ligt te slapen, of dat u sporen op zolder vindt terwijl u daar net een nieuw kantoor heeft.

Wat te doen als u last heeft van ratten?

Ratten zijn heel moeilijk zelf te bestrijden, dus wat u het beste kunt doen is ons bellen! Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs voor een inspectie. Als wij concluderen dat er een rattenprobleem is, gaan we over tot rattenbestrijding. Bovendien kijken we ook direct of er maatregelen genomen kunnen worden voor preventie van een nieuwe plaag in de toekomst. We komen kort hierna voor een controle, zodat we zeker weten dat uw probleem is opgelost!

Preventie advies

Naast bestrijding kunnen we u, aan de hand van uw specifieke situatie, ook voorzien van tips en advies om overlast door ongedierte in de toekomst zoveel mogelijk te voorkomen.

Contact met de ongediertebestrijder in Geleen

Wilt u weten wat we voor u in Geleen kunnen betekenen? Of wilt u direct een afspraak maken, zodat u zo snel mogelijk verlost bent van de overlast? Bel dan direct naar 046 - 799 00 49 of vraag een vrijblijvende offerte aan. U hoort dan zo snel mogelijk van ons.

Soms kan een rattenplaag ook duiden op een kapotte rioolbuis. Wij zijn tevens specialist op het gebied van riooltechniek en kunnen u dus ook hier vakkundig bij van dienst zijn!