085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijding in Geleen?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijding die werkzaam is in Geleen

Last van een rattenplaag?

Als u last heeft van ratten dan wilt u daar zo snel mogelijk vanaf. Niet alleen heeft u last van geluiden en geuren, ook laten ratten knaagschade na. Bovendien zijn ratten erg onhygiënisch, omdat ze allerlei ziekten kunnen verspreiden. Niet een fijn idee dus als u ’s nachts ratten hoort over de gang hoort lopen terwijl uw baby ligt te slapen, of dat u sporen op zolder vindt terwijl u daar net een nieuw kantoor heeft.

Wat te doen als u last heeft van ratten?

Ratten zijn heel moeilijk zelf te bestrijden, dus wat u het beste kunt doen is ons bellen! Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs voor een inspectie. Als wij concluderen dat er een rattenprobleem is, gaan we over tot rattenbestrijding. Bovendien kijken we ook direct of er maatregelen genomen kunnen worden voor preventie van een nieuwe plaag in de toekomst. We komen kort hierna voor een controle, zodat we zeker weten dat uw probleem is opgelost!

Preventie advies

Naast bestrijding kunnen we u, aan de hand van uw specifieke situatie, ook voorzien van tips en advies om overlast door ongedierte in de toekomst zoveel mogelijk te voorkomen.

Contact met de ongediertebestrijder in Geleen

Wilt u weten wat we voor u in Geleen kunnen betekenen? Of wilt u direct een afspraak maken, zodat u zo snel mogelijk verlost bent van de overlast? Bel dan direct naar 085 - 106 1600 of vraag een vrijblijvende offerte aan. U hoort dan zo snel mogelijk van ons.

Soms kan een rattenplaag ook duiden op een kapotte rioolbuis. Wij zijn tevens specialist op het gebied van riooltechniek en kunnen u dus ook hier vakkundig bij van dienst zijn!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijding die werkzaam is in Geleen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606