0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Geleen?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Geleen

Last van een rattenplaag?

Als u last heeft van ratten dan wilt u daar zo snel mogelijk vanaf. Niet alleen heeft u last van geluiden en geuren, ook laten ratten knaagschade na. Bovendien zijn ratten erg onhygiënisch, omdat ze allerlei ziekten kunnen verspreiden. Niet een fijn idee dus als u ’s nachts ratten hoort over de gang hoort lopen terwijl uw baby ligt te slapen, of dat u sporen op zolder vindt terwijl u daar net een nieuw kantoor heeft.

Wat te doen als u last heeft van ratten?

Ratten zijn heel moeilijk zelf te bestrijden, dus wat u het beste kunt doen is ons bellen! Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs voor een inspectie. Als wij concluderen dat er een rattenprobleem is, gaan we over tot rattenbestrijding. Bovendien kijken we ook direct of er maatregelen genomen kunnen worden voor preventie van een nieuwe plaag in de toekomst. We komen kort hierna voor een controle, zodat we zeker weten dat uw probleem is opgelost!

Preventie advies

Naast bestrijding kunnen we u, aan de hand van uw specifieke situatie, ook voorzien van tips en advies om overlast door ongedierte in de toekomst zoveel mogelijk te voorkomen.

Contact met de ongediertebestrijder in Geleen

Wilt u weten wat we voor u in Geleen kunnen betekenen? Of wilt u direct een afspraak maken, zodat u zo snel mogelijk verlost bent van de overlast? Bel dan direct naar 0800 255 3733 of vraag een vrijblijvende offerte aan. U hoort dan zo snel mogelijk van ons.

Soms kan een rattenplaag ook duiden op een kapotte rioolbuis. Wij zijn tevens specialist op het gebied van riooltechniek en kunnen u dus ook hier vakkundig bij van dienst zijn!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Geleen en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Geleen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606